Hey hallo !!          

 Wat leuk dat je ons hebt gevonden. Van harte welkom op de site van :

Wie zijn de personen achter theatertuin DE MAATSCHAP?
theatertuin DE MAATSCHAP is in augustus 2020 opgericht door Eric van der Ploeg , ruim 25 jaar amateurtoneelacteur en speelde in diverse stukken bij diverse verenigingen en Cok Sjoukens, 50 jaar bezig in het amateurtheaterwereldje, waarvan de laatste 20 jaar ook als regisseur bij drie amateurtoneelgroepen. Cok liep al veel langer rond met de wens om een theatergroep op te richten en samen met Eric hebben zij nu deze 'stoute' stap gezet. Zodoende zijn wij dus dit (amateur)theater-initiatief gestart en opereren we vanuit de omgeving  Alkmaar.


Wij zijn theatertuin DE MAATSCHAP gestart met als doel: het maken van opmerkelijke en kwalitatief hoogstaande (amateur)theatervoorstellingen, voorzien van hedendaags, waarachtig en authentiek spel, in genres variërend van realistisch eigentijds drama tot tragikomedie. Hier ligt onze passie en die willen we graag uitdragen door jaarlijks een stuk op de planken brengen voor de echte theaterliefhebber! Daarnaast staat ook gezelligheid bij ons hoog in het vaandel, want het is en blijft tenslotte ook een hobby.


- We repeteren wekelijks op de woensdagavond  van 19.45 uur tot 22.30 uur in PCC Oosterhout   aan de Vondelstraat 41 te  Alkmaar.

- De contributie is  € 100,-- p.p. per seizoen.

- Repetitieperiode is van maart tot en met oktober, met een vakantieperiode van circa vier weken; dit       stemmen we per seizoen met elkaar af. Dan komt het totaal ongeveer  dertig repetities wat voldoende zal zijn voor een prachtige productie.
-  Aanvang nieuw seizoen staat jaarlijks gepland voor begin  maart. 

- We zijn voornemens om per seizoen 3 voorstellingen te geven in het dan tot theater omgebouwde PCC   Oosterhout. 

- We verwachten wel dat je je aan je rol committeert en dat je zoveel als mogelijk aanwezig bent op de repetities, want het is niet prettig voor de tegenspelers als je absent bent. Bovendien is er altijd wel iets te doen. Denk aan: souffleren, regie-ondersteuning of invallen voor iemand die een avond verhinderd is. Verder is het gewoon leuk, leerzaam en gezellig als je er bent!

Lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten en voor of achter de schermen iets voor ons te kunnen betekenen of zie jij het misschien wel zitten om één van de rollen te dragen? 

Mail dan je naam, leeftijd, pasfoto en telefoonnummer naar theatertuin DE MAATSCHAP en vertel in het kort iets over jezelf en de toneelervaring die je wel of juist niet hebt!


Met een vriendelijke en artistieke groet,

 

Het Stuurcomité 

theatertuin DE MAATSCHAP  


contactgegevens:

        - theatertuin DE MAATSCHAP -

 

WEBSITE:                     www.theatertuin-de-maatschap.nl

EMAIL:                           info@theatertuin-de-maatschap.nl

BANKREK.NR:            NL73RABO0311 7950 56

KVK NUMMER:            87412462

POSTADRES:              Prunuslaan 73 - 1829HT - Alkmaar

REPETITIE ADRES:   Vondelstraat 41 -  1813BA - Alkmaar


stuurcomité:

VOORZITTER

Cok Sjoukens

0623228510 (alleen whatsapp)

cok_sjoukens@hotmail.com

PENNINGMEESTER

Eric van der Ploeg

0650226549 

ericvanderploeg@ziggo.nl

SECRETARIS

Jo-anne Koomen - Hovius

0655773524 (alleen whatsapp)

j.a.koomen@gmail.com


theatertuin DE MAATSCHAP

 

is altijd opzoek naar  MENSEN !!  Mensen die zich voor en/of achter de schermen willen profileren, mensen die iets op de planken willen doen, mensen die daar liever van wegblijven, mensen die hand & spandiensten willen verrichten, mensen die iets met licht of geluid, het maakt niet uit..

Een ieder met een positieve en gezellige levenshouding is natuurlijk van harte welkom!!

MAIL ONS