De complete cast en crew - seizoen 2022

V.l.n.r: Cok Sjoukens - Alphons Rommelse - Jo-anne Koomen - Eric van der Ploeg - Rebecca Bruggenkamp

Ineke Keijsper - Dominic Kwadijk en middenvoor; Maarten Waardenburg

Het zit erop.. de voorstellingen zijn gespeeld! En hoe?! Heel veel leuke en positieve berichten zijn ons ten deel gevallen en dus kan theatertuin DE MAATSCHAP terugzien op een prachtige, zéér waardevolle EERSTE productie. Groot is onze dank aan alle toeschouwers en een ieder die zich, voor of achter de schermen, heeft ingezet om dit alles onvergetelijk te laten zijn. Wij gaan op naar de volgende voorstelling en zien jullie dan graag weer!!

     'Familie' van Maria Goos

       EEN SPANNENDE, INTRIGERENDE, VERRASSENDE EN GITZWARTE TRAGIKOMEDIE  OVER SPREKEN, MAAR NOG MEER OVER ZWIJGEN..


Jan heeft het hele gezin uitgenodigd voor een lang weekend skiën in Zwitserland. Dit omdat zijn vrouw Els niet lang meer te leven heeft. Hij wil nog een laatste keer samen zijn met het hele gezin om goede herinneringen op te halen en ook nog een paar onvergetelijk momenten creëren. Als zij beiden naar het dorpje gaan om boodschappen te halen, omdat er niets meer in huis is dan een blikje artisjokkenharten,  arriveren achtereenvolgens hun zweverige dochter Bibi en haar man Von, een mislukt schrijver, en hun conservatieve zoon Nico, een succesvol accountant, met zijn babbelzieke vrouw Sandra.
Nico en Von besluiten Jan en Els te gaan helpen met het sjouwen van de boodschappen maar blijven met zijn vieren 'hangen' in de plaatselijke 'stube', beneden in het dal.
Langzaamaan worden ze dronken. En nog weer  later, onder invloed van nog meer alcohol, confronteert Nico zijn moeder. Want waarom heeft ze hem altijd gehaat? 
En dat is nog maar het begin van de avond. Ieders oud zeer komt naar boven. En dat allemaal terwijl Els nog een verrassende mededeling moet gaan doen...

spel:

ineke keijsper - alphons rommelse

jo-anne koomen - eric van der ploeg

rebecca bruggenkamp - dominic kwadijk

 

techniek:

maarten waardenburg

cok sjoukens

 

regie:

cok sjoukens

 

speeldata 2022:

 

28 & 29 oktober  in het PCC  - Oosterhout Alkmaar - aanvang 20:00u

 

 

 

de voltallige cast van 'FAMILIE' met v.l.n.r:
Alphons Rommelse, Jo-anne Koomen, Eric v.d. Ploeg,

Rebecca Bruggenkamp, Ineke Keijsper en Dominic Kwadijk.

van start in maart '22

met rolbezetten, lezen en repeteren..

<<<<

Theatertuin DE MAATSCHAP
is voor onze volgende produktie, 'FAMILIE' van Maria Goos, naarstig opzoek naar mannen in de leeftijd van ca 30 tot 55 jaar. Altijd al willen toneelspelen maar het is er nog nooit van gekomen.. Dan is dit je kans en trek aan die stoute schoenen!    MELD JE AAN, MAIL ONS, WORD LID   en help ons groot te worden !!

 

 

 

Geen zin in een 'Bühnenerfahrung', dan geen nood en je TOCH aanmelden. Achter de schermen is er altijd iets te doen en zijn er genoeg hand en spandiensten te verlenen.

Handige-Harry's, bijdehandte-Bianca's, licht&geluid-gekkies, toneel&decorbouwers laat van je horen!

MELD JE AAN, MAIL ONS, WORD LID  en help ons groot te worden !!